Looppoppen & TV Helden
hoekje

Leverings Voorwaarden

Voor optredens met Looppoppen & TV Helden dient u o.a. te zorgen voor:

* Afgesloten kleedruimte met stoelen, tafel, spiegel, stromend water.
* Genoeg consumpties en hapjes.
* Gratis parkeerplaatsen.
* Bij een kindershow voor een vlakke, stabiel podium van 5 x 4 meter, tenzij anders vemeld op deze site of in de contract voorwaarden.
* Bij een kindershow voor stroomvoorziening. Lees daarvoor de specificaties in uw contract.
* Bij extreem warme dagen kan het voorkomen dat sommige looppoppen hun looptijd verkorter.
* Bij buiten locaties kan het natuurlijk slecht weer zijn, u bent zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een alternatieven binnen locatie.
* Voor ieder karakter dient toestemming gegeven te zijn door de licentiehouder. Alle publiciteitsuitingen dienen ruim van tevoren goedgekeurd te worden.
Zorgt u voor deze puntjes, zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering.

Informatie aanvragen

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via het mailform of zelf naar info@loopppoppen.nl of bel 0186-694555. U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen 24 uur. Vaak ook op zaterdag.

Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment kan u toegestuurd worden.
De volledige voorwaarden zijn de downloaden via pdf.

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.

Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. 1 exemplaar zien wij graag getekend retour. Daarna ontvangt u een exemplaar met onze handtekening bedoeld voor uw administratie.
Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur, welke uiterlijk 2 weken voor evenementendatum betaald dient te zijn.

Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en zonder BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten.
Gelieve te zorgen voor voldoende consumpties en een gratis parkeerplaats. Informeer uwzelf goed!

Privacy

In het kort: wij verzamelen alleen n.a.w. gegevens, telefoonnummer en rekeningnummer ten behoeve van de uitvoer van uw entertainment aanvraag. Deze worden niet afgestaan aan derden en 7 jaar bewaard voor de Belastingdienst. Een kopie van onze Privacyverklaring is op te vragen.
U ontvangt de Nieuwsbrief alleen als u hier expliciet toestemming voor heeft gegeven via het contactformulier.
Wanneer u na afloop van de uitvoer een evaluatie invult, wordt u privenaam niet genoemd, alleen uw bedrijfsnaam of een omschrijving ervan.

hoekje
hoekje

Alle karakters

Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Whatsapp logo

hoekje