Looppoppen & TV Helden
hoekje

Star Wars en Stormtroopers

De Star Wars films staan in de top-10 van meest succesvolste films aller tijden en dat heeft een reden. Want Star Wars is een spannend en herkenbaar avontuur in de ruimte.

Iedereen herkent wel iets van zichzelf in de avonturen van Luke Skywalker. De jongen, die eigenlijk niet weet dat hij bijzonder is en opgroeit tot de redder van het universum.

En dat universum is een bijzondere wereld vol met fantasie figuren in een strijd tussen het goed en het kwaad. En u krijgt nu de mogelijkheid om heel even in deze fantasiewereld te stappen! Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen ruimteschip op de tafels boordevol met Star Wars LEGO©. Of speel de Star Wars games op onze futuristische game-units.

En als je durft, kun je op de foto met een echte Stormtrooper of Prinses Leia. De echte liefhebbers kunnen een battle aangaan op een racetrack met Darth Vader's TIE FIGHTER™ tegen Luke Skywalker's X-WING FIGHTER™

In samenwerking met LEGO© Nederland, Activision en Scalextric bieden wij u nu de mogelijkheid om een prachtig event aan te bieden dat geschikt is voor publieksevenementen en uw promotionele activiteiten. Star Wars raakt mensen!

Star Wars huren www.looppoppen.nl


Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@looppoppen.nl of bellen naar 0186-694555. Of maak gebruik van het contactformulier.

hoekje
hoekje

Alle karakters

Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Whatsapp logo

hoekje