Looppoppen & TV Helden
hoekje

Referenties

Dikkie Dik


Opening pand samen met oa Jody Bernal
"Daar kan ik kort over zijn: Helemaal top! Het was fantastisch. De medewerkers zijn erg goed, goed getraind. Zeker voor herhaling vatbaar. Dit karakter of een andere."

hoekje
hoekje

Buurman en Buurman en de Kluskeet Experience


Miljoenenlijn Simpelveld
"Leuke interactie met de kinderen, namen de tijd. Prima! Snelle en duidelijke respons op mails. We hebben een gezellig en goed bezocht kinderevenement kunnen organiseren."

Buurman en Buurman


Kinder Festival
"Wat een drukte rond deze karakters. Ze trekken echt de aandacht en doen het goed."

hoekje
hoekje

Sesamstraat


RedBull Pro Nationals in Mill
"We are very happy with the service from your company the weekend. Smiles all round. So many thanks for your help the weekend."

Elmo


Kinderdagverblijf
"Zo ontzettend schattig hoe die kleine kindergezichtje straalden toen ze Elmo binnen zagen komen. Dank je wel."

hoekje
hoekje

Bob de Bouwer

Kinderdagverblijf Zoetermeer
"Het was een goed optreden, Bob en zijn begeleider deden het erg leuk en zijn goed omgegaan met de kleine hummeltjes. Fun & Party Match heeft een ruime keuze. Een 8!".

Kermis Dordrecht
"Het was net de vernieuwde Bob dus het was even spannend voor ons. Maar kinderen herkende hem direct. Het was hartstikke druk op de woensdag kindermiddag kermis. Bedankt!"

hoekje
hoekje

Popeye

Sail Kampen voor NS
"Ontzettend leuk dat hij in de trein mee reed van Zwolle naar Kampen en retour. Langs alle passagiers gelopen om de sfeer van Sail Kampen er al lekker in te krijgen. Goed geacteerd op het maritieme en stoere karakter".

hoekje
hoekje

Garfield


Noorse Boskatten Kring:
"Mensen die iets te vieren hebben, wat met katten te maken heeft, zou ik beslist Garfield aanbevelen. Ook voor een kinderevenement. Hij brengt het heel leuk en de kinderen vinden hem fantastisch. Het is beslist een aanrader. Bij onze festiviteit was hij beslist een topper."

NKU Sara:

"Om Garfield tussen de raskatten en wedstrijdkatten te zien was hilarisch. De eigenaren en bezoekers wilden graag even op de foto. Een 8!"

hoekje
hoekje

Snoopy


Privé persoon
"Ik ben groot fan van Snoopy, heb alle boeken en strips. Het was ontzettend leuk dat hij langskwam als verrassing en mocht op de foto met hem. Helemaal blij."

hoekje
hoekje

Bennie de Beer en entertainer Ron

Heineken
"Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de verwachtingen. Een 8!"

Politie Gouda
"Uitstekend optreden. De kinderen vonden het fantastisch. Clown speelde goed in op de kinderen en betrok hen bij de show! Uitstekend contact met kantoor. De site ziet er professioneel en verzorgd uit. Contact verliep prettig. Teddy Klarinetti is echt heel geweldig. De kinderen genoten van zijn grappen en trucs. Hij leidde de Sint geweldig in. Ik als organisator was erg contant met de clown. Ik dank hem dan ook nogmaals voor het optreden. 9,5!"

Expo Tech Amsterdam
"Uitstekend optreden, super goed omgegaan met kinderen, ouders en grootouders, uitstekend contact met kantoor. Ik wilde alleen deze clown hebben! Een 10!"

hoekje
hoekje

Vlokje de Ijsbeer

Kerstviering in winkelcentrum
"Wat een originele act. De ijsbeer ging trillen van plezier wanneer hij geaaid werd."

hoekje
hoekje

Shaun het Schaap

Make a Wish Nederland
"Bedankt, voor jullie hulp bij de wens van Berend. Hij heeft genoten. "Shaun het schaap bestaat echt." Wat was hij blij om hem te zien."

Winkelcentrum Apeldoorn
"Veel postieve body language, contact en begrip. Super ervaring, goede inzet en uitvoering. Vrolijk en proffesionele houding. Complimenten van bezoekers!!!"

hoekje
hoekje

Dora & Diego

Festival met kindermiddag
"Dora & Diego hebben een leuke minishow op ons grote podium gedaan. Het grasveld stond helemaal vol met kinderen. Wat was het gzellig. Fijn dat ze langer de tijd namen voor de Meet & Greet na afloop."

hoekje
hoekje

Kuiken uit Ei

Winkelcentrum
"Met Pasen winkelen en dan dit Kuiken uit Ei tegen komen is wel heel grappig. Als winkelier toch even op de foto geweest. ;-)"

hoekje
hoekje

Woezel en Pip, Bob de Bouwer en Brandweerman Sam

Kersmis Dordrecht
"Uitstekend optreden van allemaal, prima omgegaan met publiek. Prima samenwerking. Kantoor zit dichtbij. 9!"

hoekje
Facebook logo
Twitter logo
Instagram logo
You Tube logo