Looppoppen & TV Helden
hoekje

Referenties

Dikkie Dik


Opening pand samen met oa Jody Bernal
"Daar kan ik kort over zijn: Helemaal top! Het was fantastisch. De medewerkers zijn erg goed, goed getraind. Zeker voor herhaling vatbaar. Dit karakter of een andere."

hoekje
hoekje

Buurman en Buurman en de Kluskeet Experience


"Leuke interactie met de kinderen, namen de tijd. Prima! Snelle en duidelijke respons op mails. We hebben een gezellig en goed bezocht kinderevenement kunnen organiseren."

hoekje
hoekje

Sesamstraat


RedBull Pro Nationals in Mill
"We are very happy with the service from your company the weekend. Smiles all round. So many thanks for your help the weekend."

hoekje
hoekje

Bob de Bouwer

Kinderdagverblijf Zoetermeer
"Het was een goed optreden, Bob en zijn begeleider deden het erg leuk en zijn goed omgegaan met de kleine hummeltjes. Fun & Party Match heeft een ruime keuze. Een 8!".

hoekje
hoekje

Garfield


Noorse Boskatten Kring:
"Mensen die iets te vieren hebben, wat met katten te maken heeft, zou ik beslist Garfield aanbevelen. Ook voor een kinderevenement. Hij brengt het heel leuk en de kinderen vinden hem fantastisch. Het is beslist een aanrader. Bij onze festiviteit was hij beslist een topper."

NKU Sara:

"Een 8!"

hoekje
hoekje

Bennie de Beer en entertainer Ron

Heineken
"Een goed optreden. Netjes verzorgd en kinderen zeer bij betrokken. Uitstekend contact met kantoor. Voldeed allemaal meer dan aan de verwachtingen. Een 8!"

hoekje
hoekje

Shaun het Schaap

Winkelcentrum Apeldoorn
"Veel postieve body language, contact en begrip. Super ervaring, goede inzet en uitvoering. Vrolijk en proffesionele houding. Complimenten van bezoekers!!!"

hoekje
hoekje

Woezel en Pip, Bob de Bouwer en Brandweerman Sam

Kersmis Dordrecht
"Uitstekend optreden van allemaal, prima omgegaan met publiek. Prima samenwerking. Kantoor zit dichtbij. 9!"

hoekje
hoekje

Alle karakters

Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Whatsapp logo

hoekje