Looppoppen & TV Helden
hoekje

Over ons

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround evenementenbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.

Er ligt ruim 20 jaar aan ervaring in de evenementen- en horecabranche ten grondslag van het succes van Fun & Party Match. Na de middelbare school heeft de eigenaresse Hospitality & Communications Management gestudeerd. Tijdens de studie heeft zij 500 uur stage opdrachten verzorgd voor onder andere Eneco, Philharmonisch Orkest, Heineken -, Ordina en ABN Amro Tennistoernooien, Feijenoord en als uitvoerend productieassistente tijdens een Benefietconcert van Opera zanger José Carreras.

Onze deskundige producers hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geÏnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren.

hoekje
hoekje

Alle karakters

Facebook logo Twitter logo Instagram logo You Tube logo Whatsapp logo

hoekje