Looppoppen & TV Helden
hoekje

Over ons

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Kijk naar de opgewonden gezichten, hun lach, hun idool staat voor hun. Kinderevenementen aangevuld met Looppoppen en TV Helden spreken tot ieders verbeelding. Ouders en grootouders genieten als hun kind geniet. Maak hun leven een beetje mooier en zet deze karakters in. Het levert u ook veel waardering en respect op.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Als allround entertainmentbureau Fun & Party Match zorgen wij voor allerlei entertainment, zoals artiesten, attracties en hostesses. Vele unieke attracties, kindershows, artiesten, entertainment, catering, themafeesten kunnen wij aanbieden tegen scherpe prijzen! Als bedrijf zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. U ontvangt van ons dan ook snelle, betrouwbare en transparante reacties.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Tijdens het voorbereidingsproces wordt iedereen geÏnformeerd en met elkaar stemmen we af wie welke taken op zich gaat nemen.

Voor, tijdens en na uw opdracht maken wij graag gebruik van Social Media. De kanalen zijn perfect inzetbaar voor het promoten van openbare evenementen. Via deze kanalen worden grote groepen mensen bereikt die wellicht interesse hebben om uw evenement te bezoeken en bekendheid te vergaren.

Na ieder evenement evalueren wij het geleverde entertainment en ontvangen wij graag uw mening. Met uw reactie kunnen wij onze diensten aanpassen en verbeteren.

Bekijk ook onze andere websites:
Evenementen- en entertainmentbureau www.funenpartymatch.nl,
www.oudhollandsentertainment.nl - Even terug naar vroeger,
Sinterklaas en Kerst Entertainment - www.sintentertainment.nl,
www.kindercocktailbar.nl - Heerlijk vers fruit cocktails voor jong en oud.

hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021
Facebook logo
Twitter logo
Instagram logo
You Tube logo