Looppoppen & TV Helden
hoekje

Garfield

Sinds de dag dat Garfield in New York (in de keuken van Mama Leone's Italiaanse restaurant) het levenslicht zag, heeft hij overal ter wereld een grote bekendheid vergaard.

Dik, egoïstisch, cynisch, lui en voornamelijk vertederend, dit is waarschijnlijk de beste omschrijving voor Garfield. Hij is gek op eten en slapen en deze bijdehante, duttende, koffiedrinkende, lasagne liefhebbende, postbode aanvallende, dikke kater is eigenlijk net een mens in kattenpels!

Nog steeds is Garfield een favoriet knuffeldier. Haal hem naar uw event voor een meet & greet met uw klanten zodat Garfield een klauwtje kan helpen uw omzet te verhogen.Garfield de kat boeken © www.looppoppen.nl Garfield de kat boeken www.looppoppen.nl Meet en Greet met Garfield boeken www.looppoppen.nl Garfield Meet en Greet boeken www.looppoppen.nl

€ 695,- 1 x 45 minuten
€ 850,- 3 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren
Exclusief 9% BTW.Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@looppoppen.nl of bellen naar 0186-694555.

hoekje
hoekje

Referentie

Noorse Boskatten Kring:


"Mensen die iets te vieren hebben, wat met katten te maken heeft, zou ik beslist Garfield aanbevelen. Ook voor een kinderevenement. Hij brengt het heel leuk en de kinderen vinden hem fantastisch. Het is beslist een aanrader. Bij onze festiviteit was hij beslist een topper."

NKU Sara:


"Een 8!"

hoekje
hoekje

Alle karakters

hoekje
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021
Facebook logo
Twitter logo
Instagram logo
You Tube logo