Looppoppen & TV Helden


Tv Helden Looppoppen Kindershows Op de foto met

Home Over ons 0186-694555  Voorwaarden   Contact

Voorwaarden

Voor optredens met looppoppen dient u o.a. te zorgen voor:

* Afgesloten kleedruimte met stoelen, tafel, spiegel, stromend water.
* Genoeg consumpties en hapjes.
* Gratis parkeerplaatsen.
* Bij een kindershow voor een vlakke, stabiel podium van 5 x 4 meter, tenzij anders vemeld op deze site of
   in de contract voorwaarden. 
* Bij een kindershow voor stroomvoorziening. Lees daarvoor de specifacties in uw contract.
* Bij extreem warme dagen kan het voorkomen dat sommige looppoppen hun looptijd verkorter.
* Bij buiten locatie's kan het natuurlijk slecht weer zijn, u bent zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een
   alternatieven binnen locatie.
* Voor ieder karakter dient toestemming gegeven te zijn door de licentiehouder.

Voor meer informatie of boekingen kunt u mailen naar info@looppoppen.nl of info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.

Beschikbaarheid checken

Na een beschikbaarheid check sturen wij u een berichtje. Gaat u daarmee akkoord dan ontvangt u van ons een contract. U vindt hier meer uitleg over het boekingsproces.

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen via het mailform of zelf naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen 24 uur. Vaak ook op zaterdag. 

Optie plaatsen 

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment kan u toegestuurd worden. Lees hier de Algemene Voorwaarden. Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten. 

Contract/ Factuur 

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. 1 Exemplaar is voor uw administratie en 1 exemplaar zien wij getekend retour. Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur, welke uiterlijk 2 weken voor evenementendatum betaald dient te zijn. Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en zonder BTW. Voor sommige attracties en sommige artiesten geldt ook zonder reiskosten. Informeer daarom goed!

Voorwaarden

Lees altijd de specifieke voorwaarden behorend bij een overeenkomst! Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Voor onze Algemene Voorwaarden kunt u kijken op funenpartymatch.nl/algemenevoorwaarden.php

Privacy

In het kort: wij verzamelen alleen n.a.w. gegevens, telefoonnummer en rekeningnummer ten behoeve van de uitvoer van uw entertainment aanvraag. Deze worden niet afgestaan aan derden en 7 jaar bewaard voor de Belastingdienst. Een kopie van ons Privacyverklaring is op te vragen. U ontvangt de Nieuwsbrief alleen als u hier expliciet toestemming voor heeft gegeven via het contactformulier.Wanneer u na afloop van de uitvoer een evaluatie invult, wordt u privenaam niet genoemd, alleen uw bedrijfsnaam of een omschrijving ervan.
Fun & Party Match
Naar bovenNaar boven

Looppoppen & TV Helden
Google plus

Onze andere websites:
www.funenpartymatch.nl
www.oudhollandsentertainment.nl
www.kindercocktailbar.nl
www.sintentertainment.nl
www.princetributeband.nl
Fun & Party Match
Graaf van Egmondstraat 10
3284 AR Zuid-Beijerland
 
0186-694555
info@funenpartymatch.nl
info@looppoppen.nl